top of page

Hvem er vi?

Bli kjent med oss

IMG_5935_edited.jpg

Silje Simonsen

Frisør

Silje er frisør og personen bak konseptet av Yourtime frisør & velvære. Silje startet salongen i 2019 men reisen mot drømmen om å drive for seg selv startet i 2009 da hun begynte sin utdanning for å bli frisør

(fagbrev i 2012). I ettertid har hun spesialisert seg innen extentions, keratin-behandling, herreklipp og alle bleike behandlinger av hår. Vi er også en ledende salong innen "glitter tensels hår"

* Hun er også sertifisert i voksing av kroppshår med «lycon precision waxing I 2020

* Skinfade herre kurs med karam barber i 2020

* Browlamination med browbomber i 2022

 

For Silje er det viktig at kunden er i fokus. Det er viktig å prioritere kursing for å holde seg oppdatert på nye trender, slik hun kan være den beste frisøren for deg.

482 64 371

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Milena

Frisør

 (Midlertidig i mammaperm tilbake i mai.) 

2.års frisørlærling på vei mot å ta svennebrev (2023)

Videre vil hun fordype seg mere inn  i afro hår, herreklipp, salg og produktutvikling. 

 

Frem til nå legger hun mye striper og liker å jobbe med farger.

 

For Milena er det viktig å holde seg oppdatert på hva som er i vinden om dagen samt sette av god tid og ha en god kommunikasjon med  kunden både før, under og etter behandling.

123-456-7890

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
Pink Sugar
unnamed-5.jpg
unnamed-5.jpg

Charlotte "Chafavi" Jonassen

"Beautitian"

Charlotte er vår ekspert på vipper, bryn & sminke! Hun har lang erfaring med sminke og beauty. Hun sertifiserte og utdannet seg som makeup artist 2017 og har jobbet både i salong men for det meste freelancer. De siste årene har hun drevet for seg selv på sosiale medier som microinfluencer før hun tok opp sin gamle flamme og begynte å jobbe med hudpleie. I september tok hun ett stort steg å valgte og slå seg sammen med yourtime salong! Hun kurset seg i to nyebehandlinger og ble sertifisert Inlei Artist som browbomer og lashfiller behandler videre tok hun master og utdypning i øyenbryns arkitektur og symetri. Charlotte legger mye stolthet i sin jobb, hun har øye for detaljer og er veldig dyktig i sin jobb. Hun ønsker stadig å utvikle seg for å bli den beste innen for sitt fag! Det å kunne tilby sine kunder trygghet, kunnskap og ett resultat både hun og kunden kan være stolt av er viktig! 

@chafavi 

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Irene

Frisør

Irene er frisør som har lang fartstid som frisør bak seg. Fra 2005 har hun jobbet i både som ansatt i På Håret kjeden og La Bionda i Oslo og som selvstendig næringsdrivende på Manesjen Frisør. Siden 2013 flyttet hun tilbake til Sandes hvor hun er fra og fortsatte hos Modern Design før hun høsten 2021 startet hos oss. Irene elsker utfordringer fra alt til stripearbeid og prosjekter med Extentions. Elsker utfordringer med krøller på både langt og kort; herre som dame men også teknisk klipp innen bob og lignende er heller ei å forakte!

0000

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
312536256_629979805528671_9026593950558974269_n.jpg
bottom of page